2014. november 24., hétfő

Erik Axl Sunds - Bomlás (Viktória Bergman-trilógia 1.)

Cselekményleírás!
Aztamindenit! Nem volt ez rossz! 
Igaz nem teljesen olyan, mint amire számítottam, és nem is lelkesedtem közben annyira az olvasásért, de az utolsó száz oldalon kitett magáért a könyv, és felpörögtek az események. 
Kicsit olyan sehová sem haladunk érzésem volt olvasás közben, egyre több a hulla, ráadásul gyerekek, de eredmény semmi, csak egy helyben topogás. Az ég világon semmi nem történik, tényleg, semmi. Egy kis családi gond itt, családi gond ott, közben mindenki nagyon elfoglalt, de azért mégse történik semmi.

Sofia is és Jeanette is magukkal vannak elfoglalva. 
Valahogy az elejétől fura volt mindkét nő, maguknak valóak, a férfiak által kicsit lenézettek, olyan egyértelmű volt, hogy egymásra találnak. Meg hát két pasi írta a könyvet, szóval nem is értem mit csodálkozok, hogy ennyire összemelegednek. Főleg, hogy a pasijaikkal is csak a gondok vannak.

Amikor Viktoria Bergman bejön a képbe, és egyre több szerep jut neki, felpattant a szemem, és elkezdtem falni az oldalakat. Onnantól kezdve totális 5 csillag a könyv. 
Eszembe nem jutott, hogy ez lesz a vége, és a három nő kapcsolata ebbe az irányba fog terelődni, a vége is ütött. De nagyon nyitva hagyta a kiskaput, szóval MOSTAZONNALDERÖGTÖN kell a második rész!

Értékelés: 4,5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése